Арабатська Стрілка – у дорожній блокаді?

Переглядів: 3 073

Дорогу на Азовське море перекриють на 2 місяці: як їздити на море дніпрянам? У Запоріжжі з понеділка, 12 серпня, обмежили рух по греблі. Тому тим, хто збирався їхати з Дніпра на Азовське море через греблю в Запоріжжі, слід продумати новий маршрут, повідомляє сайт «Дніпровська панорама».

З 12 серпня і до 15 жовтня «Укргідроенерго» закриває проїзд через греблю ДніпроГЕС для великогабаритного транспорту. Планується, що на час виконання ремонтних робіт з греблі приберуть тролейбуси і автобуси. Про це під час наради сказала фахівець зі зв’язків з громадськістю філії Дніпровська ГЕС ПАТ «Укргідроенерго» Анжеліка Сільнова, передає 061. За її словами, протягом останніх 10 років на греблі виконувався лише ямковий ремонт дороги.

Між тим, Дніпропетровська область – друга по чисельності у рейтингу відпочивальників Арабатської Стрілки. У 2018 році за даними мобільного оператора «Київстар» з цієї області  до нас завітали майже 203 тисячі чоловік. Окрім того, що до Арабатської Стрілки дуже погана (що там, місцями жахлива!) дорога з Херсонського напрямку, яку ніяк не відремонтують, і через що до нас не доїжджає багато відпочивальників, так ще й тепер обмеження руху зі сторони Дніпра. Це виходить просто якась дорожня блокада курорту, адже серпень ще завжди був одним з наповнених відпочиваючими місяцем.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *