Щасливцевська сільська рада подарувала екіпіровку для волейбольної команди «Арабатська Стрілка»

Переглядів: 2 320

Приємний сюрприз напередодні Дня молоді отримала волейбольна команда «Арабатська Стрілка».

Від Щасливцевської сільської ради спортсмени, як і було їм обіцяно раніше, отримали повну екіпіровку: спортивні костюми, ігрову форму, кросівки, наколінники. 

«Про такий подарунок можна було тільки мріяти. Екіпіровка гарна, якісна, в ній навіть почуваєш себе на грі більш впевненіше, бо тепер всі гравці мають однакову форму і відразу видно, що ми – команда, яка має підтримку, –  каже голова районної федерації волейболу і капітан команди «Арабатська Стрілка» Михайло Андросенко.

До складу команди входять спортсмени: Михайло Андросенко (капітан команди), Денис Ярошевський, Антон Гурбік, Олександр Климчук, Олексій Лисенко, Богдан Лозовий, Олександр Олейников, Віталій Щербина, Олександр Шликов.

«Дякуємо, що є такі небайдужі люди, як гравці цієї команди! Вони люблять спорт, на повному ентузіазмі проводять спортивні заходи. Серед них є і мешканці нашої громади. Вони популяризують здоровий спосіб життя, популяризують Арабатську Стрілку. Підтримувати волейбольну команду ми будемо і надалі», – зазначив у свою чергу Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко.  

Гравці «Арабатської Стрілки» вже мали нагоду покрасуватися у новій формі, в ній вони змагалися на турнірі з волейболу, який відбувся минулого тижня у Генічеську у рамках фестивалю здоров’я та краси «Azov Health Fest».

Доречи, команда стала переможницею турніру, з чим і вітаємо її гравців!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *