Біля 200 дітей взяли участь у Всеукраїнському театралізованому фестивалі на Арабатській Стрілці

Переглядів: 1 783

На Арабатській Стрілці з 27-30 червня на базах відпочинку  “Ялинка” та  “Дружній” протягом трьох днів проходив дитячий театралізований  всеукраїнський фестиваль «Велика перерва».

На захід зібралось  близько 200  талановитих дітей з різних місць України: Запоріжжя, Сінельнікова та Харкова.

Юні талановиті діти виступили у жанрах читців та драматичних і театральних вистав.

А 30 червня в парку с. Щасливцеве відбулася заключна театралізована вистава  всеукраїниського фестивалю  «Велика перерва», яку дав переможець фестивалю –  зразковий художній дитячій колектив “Експромт” з м.Сінельникова.

До речі, цьому дитячому колективу виповнилося 10 років, він учасник багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалях.

Протягом двох годин учасники колективу “Експромт” (керівник Наталя Володимірівна Панасевіч) читали гуморески, монологи з творів українських класиків та показали інтерактивну сучасну театралізовану казкову виставу “Гном Вася або як робити гарні справи”.

По завершенню вистави для нагородження дітей на сцену були запрошені організатори фестивалю, члени журі та представники Щасливцевської сільської ради, за підтримки якої відбувався фестиваль: президент міжнародного центру “Світ очима дітей” Вікторія Меренкова, директор Дирекції фестивалів культури та мистецтва, режисер масових видовищ і сценарист Анна Булах; заслужена артистка України, доцент кафедри акторської майстерності Запорізького національного університету, кандидат педагогічних наук Надія Станіченко, а також прес-сектар Щасливцеської сільської ради Юлія Плохушко.

Зразковий художній дитячій колектив “Експромт” та його керівник Наталя Панасевіч отримали від організаторів фестивалю  Лист подяки  “За вагомий внесок у розвиток виконавської майстерності та сценічної культури учнів, сприяння творчої здібності, якісну професійну підготовку до всеукраїнського фестивалю- конкурсу театрального мистецтва “Велика перерва -2019”.  Учасники отримали дипломи лауреатів фестивалів, а переможці нагороджені грамотами та статуетками.

Це було справжнє свято театрального мистецтва, яке подарувало глядачам багато усмішок та позитивних емоцій.

Приємно, що учасники фестивалю відмітили якість та зручність сцени, адже їм є з чим порівнювати, і організатори мають намір продовжити цей фестиваль на Арабатській Стрілці наступного літа.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *