Арабатські ведмедики від Щасливцевської сільської ради роз’їхалися по всій Україні

Переглядів: 2 342

На Арабатській Стрілці обрали Міні-міс та Міні-містера Таврії 2019.
21 липня на базі розважального комплексу “PapaDeMore” у с.Генічеська Гірка вже вдруге відбувся конкурс краси і таланту “Міні-міс та міні-містер Таврія 2019”. У конкурсі взяли участь 35 учасників з усієї України.
Дівчата та один хлопець змагалися у чотирьох номінаціях за трьома віковими категоріями.
Приємно, що почесне перше місце залишилося за нашим районом. В старшій категорії “Міні-міс Таврія 2019” стала учасниця з Генічеська Владислава Краєва. Переможниця отримала багато подарунків від спонсорів заходу та бажану корону, інкрустовану камінням Сваровські.
Щасливцевська сільська рада цього року стала головним спонсором конкурсу, подарувавши всім учасникам незалежно від зайнятого місця подарунок у вигляді велетенського ведмедика, одягненого у футболку з логотипом Арабатської Стрілки.
У складі журі були: Богун Тетяна, засновниця та головний редактор журналу “Podium real”; Сєітвєлієва Сусанна, організатор конкурсу “Міні-міс Арабатська Стрілка 2019”; Пінчук Анна, директор модельного агентства Катрін та Унгурян Роман, представник готельно-розважального комплексу “PapaDeMore”. Головою комісії була відома представниця сфери модельного бізнесу, 2 “Віце-міс Планети 2016”, “Міс Глобал Україна 2017” Міхно Вікторія.
Конкурс пройшов на вищому рівні. Окрема подяка Куліш Вікторії, організатору заходу за таку нагоду для наших діточок.
З нетерпінням чекаємо наступного року вже на конкурс краси і таланту “Міні-міс та міні-містер Таврія 2020”.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *