У Щасливцеве відбувся Всеукраїнський фестиваль талантів “Сузір’я України”-2019

Переглядів: 3 149

19 червня на Арабатській Стрілці в парку с. Щасливцеве відбувся гала- концерт Всеукраїнського фестивалю талантів “Сузір’я України”-2019.
Це вже не перший досвід проведення такого фестивалю на Арабатській Стрілці, в минулому році влітку організатори проводили подібний фестиваль під назвою “Арабатське натхнення”.
На гала-концерт зібралось багато талановитих дітей з різних куточків України:
Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Лозова (Харківська область), з м.Київ, Сум, Полтави, Дніпрорудного, Бердянська, Орехова (Запорізька область) та Черкас.
Юні талановиті діти виступили у різних жанрах, а саме: у цирковій естраді, хореографії, вокально-інструментальному та музичному жанрі.
По завершенні фестивалю “Сузір’я України” для нагородження дітей на сцену були запрошені організатори фестивалю президент міжнародного центру “Світ очима дітей” Вікторія Меренкова, директор Дирекції фестивалів культури та мистецтва, режисер масових видовищ і сценарист Анна Булах, а також секретар Щасливцевської сільської ради Ірина Пуляєва.
Усі діти, які взяли участь у гала-концерті Всеукраїнського фестивалю отримали нагороди, медалі, кубки а також сертифікати на 500 євро на участь у міжнародному фестивалі культури в International Art Festival Competition “Olympus Riviera”, який пройде в Греції у м. Сейрос, у 2020 році.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *