Щасливцевський сільський голова взяв участь у XV Українському муніципальному форумі

Переглядів: 2 051

Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко взяв участь у XV Українському муніципальному форумі в Одесі.

Форум відбувся 18-20 червня в Одесі за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. На Форумі зібралося майже 500 учасників: голови громад-членів АМУ, представники Парламенту, Уряду та профільних міністерств, експертного середовища, закордонні партнери Асоціації міст України.

Триденна програма форуму включала в себе день діалогу з владою, день Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи та день економічного розвитку українських міст.

«Під час форуму обговорювалася спільна позиція органів державної влади і Асоціації міст України щодо подальшого розвитку місцевого самоврядування, – зазначив Віктор Плохушко, – багато питань стосувалося удосконаленню законодавчої бази, особливо подальшої децентралізації влади. Мова йшла також про підтримку громад в їх економічному розвитку та реалізацію секторальних реформ. Подібні форуми – це чудова можливість для обміну думками між органами місцевого самоврядування та центральною владою, для донесення місцевих проблем до Уряду та пошуку шляхів їх вирішення».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *