Чемпіонат України з віндсерфінгу пройшов з драйвом і на позитиві

Переглядів: 2 287

Минулими вихідними на Арабатській Стрілці завершився  чемпіонат України з віндсерфінгу “WINDSURFING SLALOM CHAMPIONSHIP”.

Змагання проходили з 21 по 23 червня на озері Сиваш в районі села Щасливцеве. Незважаючи на примхи погоди – то дощ, то зміна вітру, – перегони вдалися. В них взяли участь більше 40-ка серферів з різних куточків України.

Під час церемонії нагородження переможців керівник  «EXTREMARINE CLUB» Олександр Родіонов подякував всім, хто підтримав змагання: соорганізаторам чемпіонату Щасливцевській сільській раді, яка всіляко підтримує розвиток водного спорту;  компаніям, які надали свій вклад у призовий фонд: “Board Club” , «Windraider», «GumLast», Авдіївському коксохімічному заводу «Метінвест» в особі генерального директора Муси Магомедова,  музичному гурту «Cash і Мір” за створення святкового настрою та готельно-розважальному комплексу «PapaDeMore» за надання приміщення для церемонії нагородження і святковий фуршет; підприємцю П.Гайслеру за супровід катером і організацію водної безпеки. Також спортсмени дякують за смачні обіди, якими їх частували між змаганнями, керівництво кафе «Азіз» та «Оазіс», які розташовані на центральному пляжі с. Щасливцеве.

«Через нестійку погоду змагання були непростими. Вітер часто міняв напрямок і суддям доводилося оперативно змінювати дистанцію гонок, – прокоментував змагання організатор і натхненник чемпіонату Олександр Родіонов. –  Але тим не менш, змагання пройшли з драйвом і на позитиві. Ми провели 13 гонок. Відмінністю було те, що в цей раз приїхало багато учасників, які зареєструвалися он-лайн. Це говорить, що цієї події чекали, обирали з-поміж інших. Також було багато нових учасників, наприклад, приїхали серфери зі Львова. Учасники дякували за змагання і відзначали, що рівень їх організації в порівнянні з минулим роком підвищився. Приємно було також чути від учасників, що наш чемпіонат по організації не гірше деяких чемпіонатів, які проводяться за кордоном. Загалом, все пройшло круто!»

Підсумки чемпіонату та імена переможців опублікуємо згодом.

фото Тимура АДЖИБІЛЯКОВА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *