4 червня у Щасливцеве розпочався ХІ Міжнародний турнір з боксу, присвячений Дню захисту дітей

Переглядів: 1 314

Цього року у Міжнародному турнірі з боксу взяли участь  майже 169 юних спортсменів з шести областей України, а також з республіки Молдови.

Відкрив турнір голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко.

«Вітаємо вас на Арабатській Стрілці, раді, що берете участь у турнірі, – звернувся Віктор Олександрович до спортсменів. – Кожного року ми намагаємося провести змагання на більш високому рівні, і сподіваємося,  що цього року вони також пройдуть на високому рівні. Нехай переможе найсильнішій!».

Юних боксерів із початком змагань привітали також почесні гості турніру: голова районної ради Андрій Євстратов, Генічеський міський голова Олександр Тулупов та депутат міськради Іван Осташевський. Від судівського корпусу та федерації боксу України спортсменів привітав Петро Яцик, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України з боксу , член дисциплінарної комісії федерації боксу України перед змаганнями боксерів і головний суддя  турніру, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, почесний громадяин м. Каховка Василь Царіков.

                                                                                                      Головний судя турніру Василь Царіков                                                                                                                                                Член федерації боксу України Петро Яцик       

 Із подарунком на турнір прибув депутат Херонської областної ради Павло Филипчук. Він побажав боксерам яскравих боїв та гарного відпочинку на морі, і вручив від свого благодійного фонду сертифікат організаторам турніру.

                                                                                    Депутат обласної ради Павло Филипчук (зправа)

Після привітальних слів та гімну України розпочалися самі змагання.

ХІ міжнародний турнір з боксу буде триватиме до 8 червня.

Сьогодні, 5 травня, о 15.00 відбудеться чвертьфінальний двобій.

А поки що пропонуємо подивитися фотографії з першого дня змагань юних боксерів.

фото Тимура Аджибілякова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *