У Щасливцеве відсвяткували День Перемоги

Переглядів: 1 108

Сьогодні у Щасливцеве відсвяткували 74-річницю Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Свято планувалося провести у парку, та через дощ було перенесено до Щасливцевського будинку культури, творчі колективи якого підготували святковий концерт.
Колективи порадували новими номерами – піснями, танцями, читанням віршів, більшість яких була воєнної тематики та дуже прониклива.
Секретар Щасливцевської сільської ради Ірина Пуляєва зачитала імена мешканців сіл, хуторів ради, які загинули на війні, їх 69 чоловік. Пам’ять усіх загиблих вшанували хвилиною мовчання.
На завершення свята присутніх пригощали за традицією кашею, приготовленою на польовій кухні, та чаєм. Частування підготувало ПТУ-27 за підтримки його директора Анатолія Шведова, нашого земляка. А спонсором продуктів виступили підприємства “АгроСтеп”, “Волна”, “Генічеський центральний ринок” та райорганізація партії “Основа”.
Похмурий день трохи розбавив кольоровими фарбами денний фейерверк, за надання якого подяка підприємцю Івану Красильникову.
Потім за традицією було покладання квітів до меморіалу воїнів-визволителів Арабатської Стрілки у Генічеській Гірці та на братську могилу у Щасливцеве, де захоронені загиблі під час боїв.
Ветеранам та дітям війни, сім’ям загиблих та трудовому фронту у цей день та накануні були розвезені від сільської ради подарунки до Дня Перемоги.

Юлія Плохушко
Фото та відео Тимура Аджибілякова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *