У Щасливцеве відбувся турнір з дзюдо, присвячений Дню Перемоги

Переглядів: 1 259

Турнір з дзюдо серед хлопців та дівчат 2008-2012 р.н., присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, відбувся 7 травня у Щасливцеве у клубі дзюдо «Арабат».  26 юних борців секцій дзюдо Щасливцеве та Стрілкового продемонстрували свою майстерність та фізичну загартованість.

Відкриваючи турнір, Щасливцевський сільській голова Віктор Плохушко привітав спортсменів зі святом, наголосив про важливість цієї великої перемоги у ті далекі дні, та побажав вдачі у змаганнях.

Ведуча турніру Сусанна Сєітвєлієва розповіла про Перемогу над нацизмом. У кожній родині зберігається пам’ять про близьких людей, які загибли під час Другої Світової війни у боях за Батьківщину, концлагерях чи голоду. І ми вдячні старшому поколінню за їх подвиг.

Після гімну України почалися змагання. Вони відзначилися тим, що відбулися за змішаною системою, у двох групах дівчата боролися із хлопцями і основним критерієм була вагова категорія.

Всього розіграли 4 комплекти нагород. Поєдинки були цікавими та захоплюючими, і глядачі дружніми окриками підтримували  своїх друзів.

За результатами змагань призерами у категоріях 23 кг, 26 кг , 28 кг и 30 кг стали наступні спортсмени: перше місце зайняли Всеволод Кукол, Едіє Куртбедінова, Ксенія Медведєва та Ельдар Сєітвєлієв.

Друге місце посіли Аміде Сєітвєлієва, Марлен Гафаров, Ольга Павловська та Віталіна Сердюк.

Третє місце: Юнус Ебубекір і Максим Ардаб’єв, Ервін Самойленко і Максим Писарєв, Альона Петрик і Єва Пронюткіна, Ісмаїл Ебубекір і Микола Пахомов.

Бажаємо юним дзюдоїстам подальших перемог!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *