Арабатська Стрілка на відкритті туристичного сезону Херсонщини

Переглядів: 1 492

17 травня представники Щасливцевської сільської ради на чолі із сільським головою Віктором Плохушко взяли участь у відкритті туристичного сезону Херсонщини.

Туристичний фестиваль просто неба  «Херсон-Fest» відбувся у відомому заповіднику Асканія-Нова, який цього року відзначає своє 100-річчя з дня заснування.

На фестивалі були розваги на будь-який смак – концерти, дитяча зона, квести, спортивні змагання, ярмарка, смачна їжа, фотозони та багато цікавих локацій та екскурсій.

Ми представляли туристичний та оздоровчий потенціал Арабатської Стрілки на туристичному майданчику.

Отже, для відвідувачів підготували інформацію про заклади оздоровлення, туристичні маршрути та курортно-лікувальні ресурси Арабатської Стрілки. Трохи розважили та викликали захоплення виступом народного ансамбля барабанщиків «Атеш» (керівник Р.Куртбедінов), який також виконав музичну композицію і на малій сцені фестивалю.

Також для відвідувачів на свому майданчику ми провели пізнавально-розважальну лотерею – безпрограшну! За правильну відповідь на запитання про Арабатську Стрілку люди отримували брендований подарунок – кружки, футболки, кепки, магнітики та смачні пряники із логотипом Арабатської Стрілки. Щоб згадували та приїжджали до нас на відпочинок!

Дякуємо всій команді Щасливцевської сільської ради – нашим творчим колективам, працівникам з туризму, які займались підготовкою і завжди сповнені цікавих ідей, а також базам відпочинку, туристичним агентствам, які активно беруть участь у просуванні своїх послуг та регіону.

Тож, будуємо туризм разом! Та чекаємо туристів і відпочивальників на Арабатській Стрілці!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *