«Стріла» та «Таврія» зустрілися на футбольному полі у Генічеську

Переглядів: 1 102

У м. Генічеську відбувся футбольний матч 1/4 фіналу між футбольними командами «Стріла» (с. Щасливцеве ) та «Таврія» (смт. Рикове)

Вчора, 7 квітня у м. Генічеську на стадіоні ” Будівельнік” відбувся футбольний матч 1/4 фіналу між футбольними командами «Стріла» (с. Щасливцеве ) та «Таврія» ( с. Рикове).

Матч видався цікавим для численних глядачів. Обидві команди показали змістовний атакуючий футбол.

Більш вдалими і майстерними виявилася футбольна команда “Таврія”. З самого початку гри футболісти заволоділи ініціативою та створили доволі багато небезпечних моментів. І вже у середині першого тайму, завдяки швидкому випаду, гравцям «Таврії» вдалось вийти вперед. Через деякий час рахунок став 0:2. що не могло не тішити гостей з Рикове.

Проте, і наші хлопці “не ходили пішки”. Час від часу були досить не погані виходи в контратаки. Але все ж чогось не вистачало аби забити такий бажаний гол.

А от у «Таврії» з реалізацію проблем не було. Доволі курйозним вийшов 3-й м’яч…. Метрів з 20-ти пробив один з гравців гостей і тим самим, “передав привіт” нашому голкіперу!

Ще через 10 хвилин рахунок став геть непристойним: також з-за меж карного майданчика, був здійснений неймовірно гарний “постріл” в самісіньку “дев’ятку”.

Але без забитого м’яча наші хлопці йти з поля не хотіли! Останній штурм воріт «Таврії» приніс свою користь. Захисник гостей не за правилами зіграв проти нашого нападника, і рефері призначив 11-метровий удар. Саме з нього і вдалось забити нашим хлопцям такий важливий з психологічної точки зору гол!

На жаль, рахунок матчу не на нашу користь – 1:4, але це тільки початок!

У нас нова команда, у якої все ще попереду! Треба дати хлопцям трохи часу, і результат прийде!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *