Клуб дзюдо “Арабат” провів турнір, присвячений 75-й річниці визволення Арабатської Стрілки від фашистських загарбників

Переглядів: 2 432

Сьогодні, 9 квітня, в Щасливцевському будинку культури відбулося свято здоров’я та спорту.Тренером клубу дзюдо  “Арабат” було проведено турнір “Білих поясів”, присвячений 75-й річниці визволення Арабатської Стрілки від фашистських загарбників.
На святі були присутні не тільки учасники турніру, а й гості. Присутні із задоволенням поринулись в історію, заспівали державний гімн та віддали шану загиблим під час хвилини мовчання.
Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко привітав усіх з наступаючим святом (офіційно Арабатську Стрілку визволили 11 квітня) та побажав успіхів усім учасникам турніру.
У ваговій категорії 20 кг 1-е місце посіла Сєітвєлієва Аміде, 2-е – Сєітвелієв Асан, третє розділили між собою Петрік Альона та Ебубекір Селім.
У ваговій категорії до 22 кг 1-м став Ебубекір Юнус, 2-м – Сейтяг’яєв Дамір, та 3-м – Бондар Кирило.
У категорії до 24 кг переміг Кукол Всеволод, срібло отримав Ібрагімов Таір,а бронзу – Ардаб’єв Максим.
У категорії до 26 кг 1-е місце посів Писарев Максим, 2-е – Самойленко Ервін, третє – Курочка Ренат та Ломака Артур.
І в останній категорії вище за 28кг 1- м став Пахомов Микола, 2-м – Рангаєв Іван та 3-м став Клеба Михайло.
Бажаємо всім нашим хлопчикам та дівчаткам міцного здоров’я та багато перемог, та вітаємо усіх з днем визволення Арабатської Стрілки від фашистських загарбників.
Та запрошуємо усіх на святковий концерт, який відбудеться 11 квітня о 12 годині в Щасливцевському сільському будинку культури.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *