Щасливцевський сільський голова взяв участь у семінарі з проблем розвитку внутрішнього туризму

Переглядів: 1 547

Сьогодні під час міжнародної туристичної виставки у Києві відбувся семінар з питань проблем розвитку внутрішнього туризму. Формат діалогу був націлений не на те, що вже гарного зроблено, а саме на обговорення тих моментів, які заважають розвитку туризму в Україні.
Серед спікерів були люди, які щодня займаються розвитком туризму. Це представники туристичних операторів, фахівці з промоції, радник міністра з питань розвитку туризма Іван Ліптуга.
Серед представників місцевого самоврядування у семінарі взяв участь наш Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко.
Зокрема, він зауважив, що крупного інвестора сьогодні стримує наша геополітична расположеність, мається на увазі близисть до Криму, а туристів – погані дороги державного значення.

Іван Ліптуга зазначив, що у туризмі важлива якість, тому для нас важливо вміти не тільки завлекти туристів, а й якісно обслужити, створити комфортні умови, при цьому не порушувати комфортних умов для місцевих, і щоб вони, туристи, до нас повертались. І цей рік направлений на популяризацію стандартів якості туристичних послуг в Україні.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *