На жаль, чистоти вулиць дотримуються не всі

Переглядів: 1 310

КП «Комунсервіс» неодноразово інформував мешканців населених пунктів Щасливцевської сільської ради про те, що з 15 березня у певний час буде безкоштовне вивезення гілок та негабаритних побутових відходів (а саме: відходів рослинного походження). Про це було надруковано на нашому сайті та розміщено об’яви на інформаційних дошках, у магазинах.

Але, на жаль, не всі мешканці дотримуються цих правил, виносять гілки не в день вивезення та ще разом з гілками викидають купи іншого сміття (матраци, непотрібні меблі, будівельні відходи, тощо)

Всім нам подобається жити у чистоті, і тим, хто викидає на вулиці сміття, мабуть, також (бо в себе ж вони поприбирали!), але навіщо ж засмічувати вулиці? Тим паче, що вже скоро курортний сезон, сільська влада намагається привести вулиці у порядок, а мешканці свої двори.

Тож, шановні мешканці! Переконливе прохання: дотримуйтесь чистоти на вулицях та біля дворів! Виносьте гілки та інші рослинні відходи в день вивезення! Вивіз іншого негабаритного сміття та будівельних відходів треба замовляти окремо або вивозити самостійно.

Ці фото зроблені сьогодні зранку, у четвер, 21 березня, по вулиці Миру. Тоді ж як безкоштовний вивіз гілок трактором згідно графіку тут вже був у вівторок і наступний має бути у п’ятницю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *