День пропозицій та обговорень

Переглядів: 1 146

29 березня відбувся другий день участі на Міжнародній туристичній виставці. Він відзначився цікавими діловими пропозиціями щодо промоції Арабатської Стрілки та обговоренням на семінарі проблем розвитку внутрішнього туризму, до якого у число спікерів було запрошено і Щасливцевського сільського голову Віктора Плохушко.
Цього дня ми провели вікторину, під час якої пропонували відвідувачам відповісти на запитання, що стосувалися географічного положення та курортно-лікувальних можливостей Арабатської Стрілки.
Також на нашому стенді Павлом Ярмієм, головою правління ГО “Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання” була проведена дегустація ексклюзивних асканійських вин та таврійського коньяку у рамках туристичного маршруту “Соляна дорога”, до якого приєдналася також Щасливцевська сільська рада, по території якої проходив у стародавні часи відомий Чумацький шлях.
Також на нашому стенді оформлена фотозона, де можно сфотографутася з віндсерфінгом, а про нюанси популярного сьогодні кайтсерфінгу та віндсерфінгу саме на Арабатці розповідає відвідувачам засновник “Екстримарин клубу” Олександр Родіонов.
Участь у виставці триває.

Фото та текст: Юлія Плохушко 

Відео: Альона Біль

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *