Запрошуємо взяти участь у найбільшій туристичній виставці України!

Переглядів: 2 285

Щасливцевська сільська рада розпочала підготовку до участі у 25-ій Міжнародній туристичній виставці UITT «Україна — подорожі та туризм», яка відбудеться у Києві 27-29 березня.

Цього року експозиція України на виставці UITT буде у новому форматі – «UKRAINIAN HOSPITALITY DAYS», який надасть можливість регіонам країни найповніше представити гостинність свого краю.

Арабатська Стрілка буде представлена експозицією «Відпочивай здорово!» за окремим стендом. Він буде розміщений поряд з об’єднаною експозицією Херсонщини, щоб бути в одній ціпочці туристичного потенціалу області.

На стенді планується презентувати  атмосферу та інфраструктуру гостинності Арабатської Стрілки: можливості пансіонатів, готелів, оздоровлення дітей, наявність конференц-холів  та локацій для проведення ділових, розважальних заходів, пропозиції закладів розваг, харчування, активного відпочинку, водних видів спорту, екологічного туризму, бальнеології та грязелікування, екскурсій по Арабатській Стрілці та місцях поряд, тощо.

Отже, запрошуємо до співпраці всіх, хто має відношення до курортно-туристичної сфери та перерахованих вище можливостей. Пропонуємо власникам оздоровчих закладів, готелів, садиб, кафе, розважальних об’єктів, турагенцій, тощо, які працюють на території як Щасливцевської,  так і Стрілківської сільских рад надати свою рекламну продукцію для презентації на виставці.  Представимо гідно Арабатську Стрілку та її потенціал!

Що потрібно? Інформаційні буклети, іміджеві сувеніри, якісне відео.

Продукцію просимо надавати за адресою: вул.Миру, 26, с.Щасливцеве, Щасливцевська сільська рада, кабінет відділу архітектури та містобудування.

Контактна особа: Юлія Плохушко, прес-секретар ради,+ 38 -050-157-11-85.

Окрім рекламної продукції, будемо раді новим гарним ідеям щодо презентації.

Продукцію можна надавати до 20 березня, тож, є час підготуватися!

Детальніше про виставку тут

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *