Біля Промоїни зібрали 25 мішків сміття

Переглядів: 2 232

На території Щасливцевської сільської продовжують готуватися до курортного сезону. Тільки за 1 день уздовж берега моря зібрали 25 мішків сміття (більш як 4 куби).

Сьогодні, 20 лютого, від проливу Промоїни уздовж старої дороги (враховуючи і територію більш як 300 метрів Генічеської міської ради) до ДОТ ім.І.Куліка, а також по берегу до СК “Генічеськ” (де розміщувалися станції віндсерфінгу) працівники з благоустрою Щасливцевської сільської ради Любов Корецька та Ольга Кузьменко зібрали 25 мішків сміття (мішки по 160 л). І це за 1 день!

Сміття на цій ділянці накопичилося за багато років від відпочивальників, що полюбляють відпочивати “дикарями”, і які не соромилися залишати по собі купи сміття.
До того ж, зазначимо, раніше такої чистки берегу ніколи не проводилося.

Зараз на цій ділянці стало набаго чистіше і сподіваємося, що й подалі під час літнього відпочинку тут буде чистота і порядок, і кожен, хто буде відпочивати на березі моря, буде прибирати після себе сміття і не залишати його там, де він відпочив.

Прибирання берегу далі працівниками з благоустрою Щасливцевської сільскої ради продовжиться завтра й у наступні дні, адже курортний сезон вже не за горами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *