Уряд надаватиме дотації за утримання молодняку

Переглядів: 2 440

Повідомляємо, що фізичні особи – власники молодняка великої рогатої худоби, мають право на отримання дотації від держави на її утримання (відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107).

Дотація видається за тварин, яким у грудні 2018 року, січні-лютому 2019 року виповнюється 12 місяців та 1 день з дня народження.

У зв’язку з опрацюванням Урядом змін до Порядку, власники тварин для отримання цієї дотації мають право подавати пакет документів до органів місцевого самоврядування до 01 квітня 2019 року, з дня затвердження відповідної Постанови Кабінету Міністрів України, про що буде повідомлено додатково.

Звертаємо увагу, що на момент подачі документів худоба, на яку спрямовуються державні кошти, повинна утримуватись у домогосподарстві.

Терміни подачі відомості фізичних осіб, які мають право на отримання дотації до Департаменту у поточному році, залишаються без змін.

За додатковою інформацією звертайтеся до Щасливцевської сільської ради за тел. 58-3-18.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *