Встановлені норми безкоштовного вивозу рослинного та негабаритного сміття

Переглядів: 1 609

КП “Комунсервіс” інформує мешканців сіл Щасливцеве і Генічеської Гірки про зміну графіку подворового вивозу твердих побутових відходів з 3 грудня. Він буде здійснюватися по таким дням:

Графік вивезення ТБО
Щасливцеве Генічеська Гірка
автомобіль SCANIA автомобіль SCANIA
Середа Вівторок

Як повідомляє КП «Комунсервис», безкоштовне вивезення гілок та негабаритних побутових відходів (того, що більше розмірів контейнера) у об’ємі 1 м³ буде проводитися до 24 грудня 2018 року відповідно до графіку. Після цієї дати вивезення цих відходів – платне.

Нагадуємо, що КП «Комунсервіс» здійснює вивіз твердих побутових відходів. Здійснення вивозу інших видів відходів, а саме: рослинного, будівельного та негабаритного сміття не входить у розрахунок вартості тарифу, і здійснюється підприємством за окремим замовленням.

У разі засмічення вулиць та інших територій ради, законодавством передбачена адміністративна відповідальність.

Разом з тим, Виконавчий комітет Щасливцевської сільської ради встановив норми об’єму  вивозу гілок та негабаритних побутових відходів  на 2019 рік. Вони складатимуть з одного домоволодіння  – 1 м.куб. один раз на тиждень. 

Безкоштовний вивіз гілок та негабаритних побутових відходів здійснюватиметься  у період підготовки до курортного сезону та у осінній сезон, коли мешканці масово прибирають свої подвір’я від рослинного сміття, а саме – з 15 березня  по 15 травня 2019 року, та з 1 жовтня по 1 грудня 2019 року.

В інші місяці цей вид сміття, якщо він буде, треба вивозити своїми силами. Замовити трактор в КП «Комунсервіс» можна за телефоном 58-8-02 з 8.00- до 16.00  у робочі дні.

Давайте дотримуватися чистоти вулиць та території біля дворів!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *