Успіх клубу «Арабат» на міжнародному турнірі дзюдоїстів

Переглядів: 2 422

8 грудня у Запоріжжі відбувся відкритий традиційний турнір з дзюдо на призи президента Запорізької обласної федерації дзюдо Еріха Барца. Про популярність серед спортсменів цього турніру, який проводять гостинні запоріжці,  свідчить той факт, що кількість учасників в цьому році  вдвічі перевищила минулорічні показники, і склала майже 700 чоловік.

Приїхали юні борці з 20 областей України та з Хорватії.  А представляли Херсонську область спортсмени з Генічеська (тренер Х.Халілов) і з нашого клубу дзюдо «Арабат» (тренер Д.Шаймарданов).

Чудова організація турніру, відмінне технічне оснащення, висококваліфіковані судді – все це отримало високу оцінку президента федерації дзюдо України Романа Насірова, який зазначив, що це  «дійсно європейський рівень!».

Незважаючи на багаточисельний склад дуже сильних борців, наші дзюдоїсти не розгубилися і також продемонстрували гідну боротьбу. 

Як результат, дві наші дівчинки  – Віталіна Сердюк та Севіля Асанова зайняли другі місця.

Є привід пишатися і Катериною Борисенко, минулою вихованкою нашого клубу, яка зараз виступає за команду запоріжців.  Вона також зайняла ІІ місце, уступив більш іменитій суперниці з Харкова.

У 2018 році цей турнір,  участь у якому відбулася завдяки підтримці Стрілківської сільської ради, – останній серед крупних змагань.

А через тиждень молодші борці  нашого клубу поїдуть на відкритий чемпіонат м.Мелітополь.

Відзначимо, що за результатами змагань протягом усього 2018 року, безсумнівно кращою у клубі дзюдо «Арабат» стала Віталіна Сердюк. Вона є переможницею і призеркою п’яти (!) всеукраїнських турнірів. Гідний приклад, тож, спортсменам є на кого рівнятися.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *