У Щасливцеве привітали військових

Переглядів: 1 268

6 грудня в Щасливцевському будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня Збройних Сил України.
Ведучі привітали присутніх зі святом, а особливо тих, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі незалежної України, надійно захищаючи мир і спокій нашого народу, а також волонтерів, які допомагають нашім військовим на сході України.
Перед початком концерту пролунав гімн України, також ведучи подякували місцевим учасникам АТО, які боронили нашу країну від ворогів, а також тих, хто зараз захищає нашу країну.
Всі присутні, хто знаходився у залі, вшанували хвилиною мовчання пам’ять поклавших свої життя за Батьківщину.
Святковий концерт підготували творчі колективи Щасливцевського будинку культури та сільського клубу Генічеської Гірки, народний ансамбль «Елькен» (керівник Сєітвєлієв Азіз), народний ансамбль барабанщиків «Atesh» (керівник Куртбедінов Рамазан), театр-мініатюр «Маска» (керівник Олена Кобилянська), і ВІА «Екіпаж» (керівник Ельдар Мурзаєв) та хореографічний ансамбль кримськотатарського народного танцю «Сельсебіль» (керівник Сусанна Ізмайлова). Також були запрошені гості – артисти з професійного училища № 27 Вікторія Гаркуша та ансамбль «Вишиванка», поет Віктор Железняк.
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко зі сцени будинку культури привітав усіх присутніх з Днем Збройних сил України. Побажав чоловікам, які служили та служать у лавах збройних сил України, здоров’я, щастя, мирного неба над головою. Також Щасливцевська сільська рада підготувала подарунки усім місцевим учасникам АТО та направила їх до адресатів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *