Тепер у сільської громади є власний грейдер

Переглядів: 2 822

Комунальне підприємство Щасливцевської сільської ради «Комунсервіс» придбало грейдер за 402 тисячі грн. Грейдер не новий, але у гарному робочому стані.
Нарешті збулася мрія Щасливцевської сільської ради та КП «Комунсервіс» – придбано власний грейдер! Тепер сільська громада має свою техніку для грейдування вулиць, очищення доріг від снігу, тощо.
Раніше грейдер приходилось замовляти у підприємців, а це, як відомо, дуже дорого. Один раз витратившись, Щасливцевська сільська рада заощадить надалі. Плюс до всього – при необхідності свій грейдер завжди під рукою і непотрібно чекати черги на замовлення техніки для грейдування вулиць та інших робіт.
У вільний від основної роботи час грейдер може виїжджати на замовлення населення. Замовити техніку у «Комунсервісі» можна за телефоном 58-8-02. Це буде додатковим заробітком для комунальної служби, яка завжди потребує великих витрат.
Придбання грейдера стало справжнім новорічним подарунком для комунальщиків. Це, можна сказати, найнеобхідніша техніка на сьогоднішній день. Областю його застосування є всілякі роботи в сфері комунального господарства, виробництва та будівельно-монтажних робіт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *