Свято Успіху в Щасливцевській школі

Переглядів: 1 564

26 грудня в Щасливцевській ЗОШ відбулося традиційне свято Успіху. На ньому найкращі і найуспішніші учні отримали від Щасливцевської сільської ради грошові премії, а багаторазовий переможець районної олімпіади – мобільний телефон від виконкому ради.
Щорічно перед Новим роком підбиваються підсумки навчання за І семестр і кращим учням школи, відмінникам навчання, переможцям районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, переможцям районних та обласних конкурсів і змагань вручаються грошові премії.
Десять років тому ці премії були запроваджені керівником Міжнародної клініки відновлюючого лікування Козявкіним В.І. Вже 2 роки премії виплачує ще й Щасливцевська сільська рада.
У школі на святі були присутні Щасливцевський сільський голова В.О.Плохушко, представник Міжнародної клініки відновлюючого лікування М.І Бішко. Вони є бажаними гостями та, як завжди, прийшли з подарунками.
З гордістю за дітей директор школи Косова Л.О. повідомила, що учні в цьому році завоювали рекордну кількість призових місць на районному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад – 13. Перемоги отримані з української мови, російської мови, історії, правознавства, хімії, біології, географії, англійської мови учнями Куліком Д. (7 кл.), Плохушко Е. (8 кл.), Смоляровим М. (8 кл.), Муследіновим А. (9 кл.), Ковальовою Н. (11 кл.), Бекіровою С. (11 кл.), Алєничевим Д. (10 кл.). Найбільшу кількість призових місць (аж 5!) посів на районному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад Алєничев Дмитро. Саме його за рішенням педагогічної ради обрано кращим учнем школи.
Дмитру Алєничеву, як кращому учню школи, Щасливцевський сільський голова В.О.Плохушко крім грошових премій вручив ще й подарунок від членів виконкому Щасливцевської сільської ради – сучасний мобільний телефон та USB-колонку.
Сертифікат на 1000 гривень від Щасливцевської сільської ради отримав 5 «а» клас (класний керівник Тутова І.Д.), переможець конкурсу на кращий українознавчий куточок.
Віримо, що свято Успіху, яке стало чудовою традицією, є прекрасним стимулом для всіх учнів школи, і заслуженим подарунком для найуспішніших.

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *