Феєрія новоріччя у дитячому садку «Ромашка»

Переглядів: 1 456

Феєрія новоріччя – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чарівний світ.
Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Колектив Щасливцевського ЗДО „Ромашка” кожного року турбується про те, щоб Новорічні свята для малечі були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням. А для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи: здійснено естетичне оформлення всіх групових кімнат та приміщень закладу новорічними атрибутами, які з ранку створюють гарний настрій і нагадують дітям про переддень Нового року.
Святкові Новорічні ранки для вихованців садочку відбулися 27 грудня. На гостину до малят завітав Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою та казкові герої всім відомих казок. Цікаво продумані сценарії створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям, батькам, бабусям, дідусям.
Малята отримали солодкі подарунки від Щасливцевської сільської ради. Як підсумок святкування Нового року в дитсадку організовано тематичну виставку родинних робіт „Майстерня Діда Мороза”, до якої залучилися майже всі родини.


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *