Держпродспоживслужба: курортна зона Арабатської Стрілки стала чистіше

Переглядів: 2 209

Арабатська Стрілка очистилася від сміття завдяки новим порядкам збору твердих побутових відходів у селах, про це написав «Украінфрм», посилаючись на повідомлення Госпродпотребслужби.

«Новий підхід до санітарного очищення  на території Щасливцевської та Стрілківської сільських рад Генічеського району відпочивальники та мешканці сіл Генічеська Гірка, Щасливцеве, Приозерне та Стрілкове відчули вже літом 2018 року. Зникли гори сміття на узбіччі вулиць і, відповідно, скарги мешканців та відпочивальників», – зазначено у повідомленні Госпродпотребслужби.

Відзначається, що весь «секрет в тому, що комунальними підприємствами «Комунсервіс» Щасливцевської сільської ради, «Шанс» Стрілківської сільської ради запроваджено подворовий збір твердих побутових відходів в населених пунктах на території рад та придбані для кожного двору (для зареєстрованих мешканців, – прим.arabat-rada.gov.ua) контейнери  з кришками. Збір твердих побутових відходів проводиться за графіками та схемами, розробленими комунальними підприємствами.

Крім цього, Щасливцевською сільською радою приділяється значна увага покращенню матеріально-технічної бази комунального підприємства. Придбані 2 спеціалізованих сучасних сміттєвоза для збору та вивезення твердих побутових відходів та, як було заявлено керівником комунального підприємства Щасливцевської сільської ради, «на досягнутому не зупиняться».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *