Арабатьска Стрілка – успішне інвестування: презентовано нове іміджеве відео

Переглядів: 1 680

Нове іміджеве відео під назвою «Арабатська Стрілка – інвестиційний потенціал» презентовано Щасливцевською сільською радою 27 грудня на заході з підведення підсумків справляння туристичного збору.

Над створенням інвестиційного ролику працювали Станіслав Ясинський (м.Херсон) та Юлія Плохушко, прес-секретар Щасливцевської сільської ради.

На відео відображено географічне положення Арабатської Стрілки, ії бальнеологічний потенціал, перспективи та плани розвитку.

Головна задача – показати, що Арабатська Стрілка цікава та відкрита для бізнесу. Тут можна не тільки здорово відпочивати, а  й успішно інвестувати.

Ролик розроблявся як презентація плану розбудови курортної території Щасливцевської сільської ради на Міжнародний інвестиційній форум «Таврійські горизонти» восени 2018 року. Тільки тоді він не мав озвучення, і роль спікера виконував наш голова. Після форуму його було дороблено для широкого використання. Він існує у двох варіантах – з озвучкою і без. 

На наступний рік у планах сільради зняти динамічний ролик, який би відображав не тільки красиві пейзажи, а й емоції відпочивальників Арабатської Стрілки.

2 коментарі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *