3 листопада у с. Щасливцеве відбувся турнир по Beyblade

Переглядів: 1 341

3 листопада на базі Щасливцевського будинку культури відбувся перший турнір по Beyblade. Бейблед -це гра в яку українські діти почали грати нещодавно, але її існування розпочалося ще в 2000 роках, в мангах японського автора Такао Аокі, історії , яка розповідає про групу друзів ,які змагаються за допомогою двох вовчків на круглій арені. Завдання – виштовхнути блед супротивника з поля ,використовуючи лише саму швидкість та масу блейда.

Як книжки, так і серіали аніме були запущені для більшої популяризації іграшки бейблєйд,якій в 2019 році виповнюється 20 років.

В змаганнях прийняли участь більш ніж 30 дітей, серед яких не тількі хлопчики з Щасливцеве, а й з м.Генічеськ, с. Генічеської гірки та с. Стрілкове. Навіть дівчата не залишилися осторонь: Медведева Ксенія, Петрік Олена та Сєітвєлієва Аміде прийняли участь в змаганнях,на ряду з хлопцями, за що і отримали подарунки. За результатами трьох етапів змагань було визначено 4 переможця.

На першому місці Старостенко Кирил, учень 5 класу,на дугому – Ебубекір Ісмаіл i його однокласник, а третє почесне місце посіли відразу двоє хлопчиків Семілетов Дмитро та Ебубекір Селім.
Всі переможці отримали подарунки від Щасливцевської сільської ради. Подарунок також отримав наймолодший учасник, якому ще немає 5 років Сєітвєлієв Мурат. Всі діти були дуже задоволені, та з нетерпінням чекають наступного турніру по бейблєйд ,який відбудеться в с. Стрілкове.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *