На Арабатській Стрілці ведуться зйомки нової української стрічки «Додому»

Переглядів: 3 137

На території Щасливцевської сільської ради розпочалися зйомки українського повнометражного художнього фільму «Додому» режисера Нарімана Алієва, члена кіноакадемії України. Ця стрічка про долю кримськотатарської родини і непросту любов до Батьківщини.
Зйомки проводить компанія «ЕТ ПОІНТ» разом з компанією «ЛАЙМЛАЙТ» за участю відомої сценаристки Марисі Нікітюк. Триватимуть вони на Арабатській Стрілці до 7 жовтня.
Сюжет кінокартини розпочинається у Києві і розгортається навколо молодого кримського татарина Аліма, який втратив старшого брата. Хворий серцем батько вирішує поховати старшого сина на Батьківщині – у Криму. Поїхавши разом з батьком, Алім починає вивчати традиції власного народу, до яких раніше був байдужим. Згодом головний герой ховає і рідного брата, і рідного батька.
Фільм знімається за маршрутом Київ – Стрілкове і відзняті місця потім будуть спостерігатися на екранах кінотеатрів України. Оскільки знімати у Криму не має можливості, то «кримські» кадри знімуться на території Арабатської Стрілки. Зокрема, зйомки проходитимуть на Сиваші та у селищі Приозерному Щасливцевської сільської ради та у сусідньому селі Стрілкове.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Axtem Seitablaiev 

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *