Клуб дзюдо «Арабат» відмічає Всесвітній день дзюдо.

Переглядів: 1 282

Сьогодні в селі Щасливцево пройшли захоплюючі змагання з дзюдо серед дітей молодшого віку. Спортивний захід відбувся з нагоди святкування Всесвітнього дня дзюдо, який присвячено дню народження засновника цього виду боротьби – Дзігоро Кано.
У вступному слові на відкритті турніру ведуча відзначила унікальність та зростаючу популярність дзюдо, а також успіхи України на останньому чемпіонаті світу.
У нашому турнірі взяли участь 25 маленьких спортсменів, віком від 6 до 10 років. Хлопчики та дівчатка боролись разом. Система проведення змагань була налаштована таким чином, щоб діти мали можливість провести максимальну кількість поєдинків. Тішить, що атмосфера у спортивному залі повністю відповідала лозунгу, під яким святкується цей день – «дружба». Весь турнір складався з яскравих моментів, а особливо потішили гостей свята подинки найменших дзюдоїстів. Дівчатка ж, як завжди, були справжньою прикрасою цього спортивного свята. Справжню завзятість та волю до перемоги продемонстрували всі учасники.
Але перемагають найсильніші і ось вони, наші переможці:
Сеітвелієв Асан (дит.садок, с. Щасливцеве),
Максимов Максим (с. Стрілкове),
Пісарєв Максим (с. Стрілкове).

Куртбедінова Софія (с. Щасливцеве),
Пахомов Микола (с. Стрілкове),
Сеітвелієв Ельдар (с. Щасливцеве).
Наконечний Марк (с. Генічеська Гірка).
Призери змагань були нагороджені медалями та грамотами. Попереду у дітей шкільні канікули, але тренування продовжуються.
А наступної суботи клуб дзюдо «Арабат» запрошує своїх вихованців з друзями на турнір з бейбледів.

Але це вже інша, не менш захоплююча історія.
Тренер Шаймарданов Д.А.

Фото Тимура Аджибілякова

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *