Дівчата з клубу дзюдо “Арабат” взяли участь на Всеукраїнському турнірі «Кубок Скіфів»

Переглядів: 2 613

Всеукраїнський турнір «Кубок Скіфів» зустрічав сьогодні, 20 жовтня, кращих дзюдоїстів з 12 областей України, а також команди з Молдови.
У змаганні взяло участь близько 400 спортсменів. Зауважимо, що рівень суддівської роботи та загальної організації змагань був дійсно високим. Вимоги до спортсменів (їхнього рівня, культури поведінки на змаганнях) та роботи тренерів – дійсно варті пошани.
Херсонська область була представлена командами з м. Херсон, Гола Пристань та командою нашого клубу дзюдо «Арабат». Поїздка, що відбулася за фінансової підтримки батьків та Щасливцевської сільської ради стала не просто цікавою, але й дуже результативною. Тож, на Всеукраїнському турнірі «Кубок Скіфів» наші дівчата посіли такі місця:
Асанова Едіє та Сердюк Віталіна посіли ІІ місце.
Новосєльцева Дар’я та Знаменська Наташа здобули ІІІ місце.
Вітаємо наших зірочок з високими результатами, здобутими на цих складних змаганнях. І бажаємо їм перемоги і надалі, у нових турнірах та змаганнях. Хочеться вірити, що систематичні тренування та самовіддача обов’язково приведуть вас до нових звершень не лише на татамі, але й по життю.
Адже дзюдо – це не просто спорт, це і спосіб життя.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *