Ансамбль «Сельсебіль» висловлює подяку та запрошує до свого колективу

Переглядів: 1 321

Колектив ансамблю кримськотатарського народного танцю «Сельсебіль» с. Генічеська Гірка (керівник Сусанна Ізмайлова) висловлює подяку Щасливцевській сільській раді на чолі із головою Віктором Плохушко за підтримку у забезпеченні участі у Міжнародному фестивалі в м. Миколаїв, а також директору КП «Макс-Інвест» Олегу Сальникову та підприємцю Ірині Понаморьовій ( виробничий кооператив “Таврія”) за спонсорську допомогу в поїздці.
Колектив «Сельсебіль» також дякує організаторам фестивалю “Дружба” за теплий прийом і високий рівень організації свята, та бажає успіхів і подальшого процвітання фестивалю!
Шановні мешканці Щасливцевської сільської ради, а також мешканці Генічеського району, сільський клуб Генічеської Гірки запрошує усіх бажаючих на заняття хореографічних гуртків, у театр мініатюр, художнє слово та вокалістів.
Якщо є бажання приєднатися до колективу ансамблю «Сельсебіль» та брати участь в концертних програмах, звертайтеся за адресою: с. Генічеська Гірка, вул. Азовська, 45-д, або за телефоном 0996553383, керівник Сусана Ізмайлова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *