Свято Першого дзвоника у Щасливцевській школі

Переглядів: 1 666

Сьогодні, 3 вересня у Щасливцевській загальноосвітній школі пролунав перший шкільний дзвінок 2018-2019 навчального року.
У День знань двір нашої школи наповнився радісним гомоном. Як завжди для одинадцятикласників та першокласників це свято було особливим.
В цьому році в Щасливцевську школу прийшли понад 220 дітей. А перший клас поповнили 34 хлопчиків та дівчат, які будуть отримувати знання за програмою «Нової української школи».
На заході були присутні поважні гості – голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко і начальник відділу освіти Генічеської районної державної адміністрації Ірина Попова.
Директор школи Лілія Косова привітала учнів з новим навчальним роком та подякувала голові Щасливцевської сільської ради за постійну увагу до школи і залучення спонсорської допомоги.
Лілія Олександрівна також подякувала всім батькам та підприємцям, які допомагали підготовитися школі до нового навчального року.
Начальник районного відділу освіти Ірина Попова подякувала колективу нашій школі за те, що другий рік поспіль з 294 шкіл Херсонської області наша Щасливцевська школа потрапляє у кращу двадцятку шкіл за результатами ЗНО.
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко побажав усім учням добре вчитися, отримувати більше знань, щоб після завершення навчання здобути вищу освіту та знову повернутися на Арабатську Стрілку, і працювати задля розвитку рідного краю.
На завершення заходу пролунав перший дзвоник, і всі учні розійшлися по своїм класам на перший урок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *