Дмитро Корчевський увійшов у юніорську збірну Херсонської області з боксу

Переглядів: 2 440

Юного боксера із с. Щасливцеве Дмитра Корчевського зараховано до складу юніорської збірної  Херсонської  області з боксу.
Нещодавно Дмитро повернувся з чемпіонату Херсонської області з боксу серед юніорів, який відбувся у Херсоні 12-14 вересня. Дмитро дійшов до фіналу, де йому довелося зустрітися у бою з дуже сильним суперником, двократним чемпіоном України серед юніорів та бронзовим призером Чемпіонату Європи Валерієм Шульгою. За результатами Дмитро посів почесне ІІ місце. Та все одно він продемонстрував гарну спортивну форму і його зарахували до складу юніорської збірної Херсонської області з боксу.
Зазначимо, що Дмитро брав участь у обласному чемпіонаті у складі збірної боксерів Генічеського району (під керівництвом тренерів з боксу Андрія Волощука та Дмитра Алексеєнко). Генічеська збірна показала гарну підготовку: спортсмени повернулися із 5 золотими медалями, 2 срібними та 3 бронзовими.
Щодо Дмитра Корчевського, то почивати на лаврах йому ніколи. Попереду у юного боксера навчально-тренувальні збори. Він має підготуватися до важливої події – участі у Чемпіонаті України з боксу серед юніорів, який розпочнеться у Одесі 29 жовтня.
Юлія СЛУЦЬКА
Фото  Херсонської обласної федерації боксу

На фото: Дмитро Корчевський (у червоній формі), тренери (справа наліво): Дмитро Алексеєнко та Андрій Волощук, та президент Херсонської обласної федерації боксу Олександр Трутнєв (перший зліва).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *