У Щасливцеве на пляжі відбулися спортивні змагання

Переглядів: 1 330

4 серпня на центральному пляжі с. Щасливцеве біля кафе «Санрайс» спортивний клуб «Даниїл» за підтримки Щасливцевської сільської ради провів другі змагання серед любителів силового екстриму «Арабатський богатир».
У змаганнях взяли участь 10 спортсменів з Щасливцеве, Рикове, Генічеська, Семіхаток та АР Крим. Змагалися спортсмени у виконанні вправ «Дамбл 45 кг», «Аксель», «Кантовка покришки», утримання колодязю вагою 220 кг.
За підсумками п’яти вправ, у ваговій категорії 90кг І місце посів Олександр Соколович, ІІ місце – Ельшат Жасімов, ІІІ місце – Олександр Зворигін.
У ваговій категорії 90 + кг: І місце – Гірей Мустафаев, ІІ місце – Алім Сулейманов, ІІІ місце – Сергій Мезенцев.
На своїй сторінці у Фейсбуці, засновник клубу «Даниїл» Сергій Мезенцев подякував за організацію та підтримку змагань Щасливцевській сільські раді та її голові Віктору Плохушко, працівникам сільського будинку культури, а також за спонсорську допомогу кафе «Санрайс» (Карену Мартиросяну) та підприємцю Тетяні Чумаченко (торгова марка «Наша ряба»), а також спортсменам за хорошу конкуренцію на змаганнях і вболівальникам.
Проведення видовищних змагань «Арабатьский богатир» направлено на залучення до спорту молоді та на розвиток туризму на Арабатьскій Стрілці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *