Творчі колективи Щасливцевської сільської ради взяли участь у гала-концерті фестивалю «Таврійська родина»

Переглядів: 3 214

Народний ансамбль барабанщиків «Атеш» і народний ансамбль танцю «Елькен» Щасливцевського будинку культури» та хореографічний ансамбль «Сельсебіль» сільського клубу Генічеської Гірки взяли участь у Всеукраїнському фестивалі національних культур «Таврійська родина». Вони виступили 26 серпня на гала-концерті фестивалю у м.Генічеськ. А перший день фестивалю відбувся 25 серпня на базі відпочинку «Арабатська Стрілка» у с. Генічеська Гірка.
Під час фестивалю працювала алея національних кухонь. Колективи Щасливцевського будинку культури у свою чергу приготували смачний кримськотатарський плов, яким пригощали всіх бажаючих.
Благодійний збір, який проводився під час роботи національних кухонь, було передано мешканцю Новоолексіївки Станіславу Єремко, який потребує дорогого лікування. Всього було зібрано 9582 грн.
Під час концертної програми «Таврійська родина» голів сільських та міських рад нагороджували дипломами за участь у презентації національних кухонь на Всеукраїнському фестивалі національних культур. І серед цих нагород був нагороджений і Виконком Щасливцевської сільської ради (голова Віктор Плохушко).
Під час фестивалю глядачі мали змогу подивитися вироби декоративно-прикладного мистецтва та придбати те, що сподобалося, і взагалі, насолодитися різнобарвністю національних культур та традицій.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *