Як “Херсонобленерго” “допомогає” курортному сезону на Арабатській Стрілці

Переглядів: 2 010

Сьогодні, 31 липня, мешканці та відпочиваючі с.Щасливцеве на вулицях Миру (частково), Гагаріна, Комарова, Морська та Набережна залишилися на 5 годин (з 9.00 до 14.00, у “час пік”!) без електроенергії. Обезточені також були дві водонапірні башти, через що у додаток до цього не було і води.
Електроенергії не було на цих вулицях біля 3 годин і вчора.
Зазначимо до цього, що доволі часто потерпають через перебої з електроенергією мешканці іншого нашого курортного села – Генічеської Гірки.
РЕЗ проводить підключення нових абонентів та планові ремонтні роботи не погоджуючи графіки відкючення електроенергії із Щасливцевською сільською радою. Хоча необхідність цього не раз наголошувалася на засіданнях різних рівнів, у тому числі і на зустрічі з керівництвом “Херсонобленерго” наприкінці минулого курортного сезону. Але все залишилося на рівні слів.
Можна тільки уявити до яких незручностей призводять такі дії. Часте відключення світла не додає комфортності курорту, скоріше навпаки.
Водночас Херсонщина позиціонується, зокрема, і як морські курорти, серед яких Арабатська Стрілка один з популярних та перспективних.
То чи то така “допомога” від “Херсоноблегерго” у розвитку нашого курорту, в часності, та області у цілому?
Щоб розуміти увесь парадокс ситуації, зазначимо, що сьогодні через підключення одного житлового будинку, що будується, без електроенергії (а через це і без води) у саму жару залишилися біля 5 тисяч відпочиваючих.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *