Щасливцевська сільська рада запрошує взяти участь у соціальному опитуванні щодо розвитку туризму на Арабатській Стрілці

Переглядів: 1 112

Цього року опитування зосереджено на виявленні загальної характеристики відпочиваючих на Арабатській Стрілці.
Мета аналізу дізнатися географію та змінність туристичного потоку, середню тривалість відпочинку, засіб використовуваного транспортного сполучення та як який тип відпочинку сприймається Арабатьска Стрілка. Також дізнатися фактори, які впливають на вибір курорту і рівень задоволеності відпочиваючих, тощо.
Опитування проводитиметься протягом серпня на території Щасливцевської сільської ради працівниками сільради – онлайн та письмовим анкетуванням.
Якщо Ви є нашим гостем, то пропонуємо заповнити нашу анкету онлайн, це займе декілька хвилин. Ваша думка для нас важлива, адже ми прагнемо зробити Арабатську Стрілку кращим курортом для Вас!
Також будемо вдячні усім, хто приєднається до розповсюдження анкет – за допомогою інтернет-посилань на онлайн-анкету, чи розповсюдженні паперових анкет серед своїх відпочиваючих (анкети завантажити можна тут, та потім принести заповнені у сільську раду, контактний телефон (05534) – 58-8-02).
Дані аналізу потрібні для планування рекламних кампаній, вирішенню проблем розвитку туризму та оздоровлення на Арабатській Стрілці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *