Щасливцевскький сільський голова Віктор Плохушко зустрівся з китайськими підприємцями

Переглядів: 1 545

.31 травня в рамках Другого Українсько-Китайського форуму економічного співробітництва відбувся офіційний візит китайської делегації на Херсонщину. На форумі у Херсоні китайським бізнесменам були представлені проекти в аграрній, туристичній, промисловій, транспортній та інших галузях. Фахівці та представники обласної влади, місцевого самоврядування розповіли про інвестиційний потенціал Херсонської області.
Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко виступив з презентацією розвитку оздоровчої зони Арабатської Стрілки. Зокрема, він розповів про стратегічний план розвитку території Щасливцевської сільської ради, як курортополісу.
Особливістю «курортополісу» є те, що це гібридний вид курорту, у якому однаково мають важливість як розвиток бальнеологічного курорту, так і розвиток потужної інфраструктури.
Оскільки створення курортополісу є на початковій стадії, то це відкриває для інвесторів великі можливості. Віктор Олександрович представив до уваги китайських бізнесменів близько 10 інвестиційних проектів.
Після презентаційної частини Віктор Плохушко поспілкувався з підприємцями, які зацікавились Арабатською Стрілкою, зокрема, з генеральним секретарем Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном Хі Женвеєм, та встановив ділові контакти.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *