Про Арабатську Стрілку журналісти розкажуть всій Україні

Переглядів: 2 471

16 червня на Арабатську Стрілку у рамках ХІІІ фестивалю туристичної журналістики завітали журналісти з різніх регіонів України. По мальовничій Херсонщині прес-тур вже всьоме організовуює департамент туризму облдержадміністрації. Ось і цього разу журналісти прибули у супроводі спеціалістів департаменту Катерини Деревянко та Миколи Шаповала. У прес-тур входило відвідування націкавіших туристичних місць, розташованих на території Щасливцевської та Стрілківської сільських рад, а також м.Генічеська.

Програма була насиченою. На Арабатській Стрілці журналісти відвідали найцікавіші місця – гаряче джерело у с.Стрілкове та туристичні об’єкти, розташовані на території Щасливцевської сільської ради.
Зокрема, ознайомилися з роботою водолікарні “Гаряче джерело”, побували на виставі дельфінарію “Оскар”, завітали до аквапарку “Оasis” та до Міжнародної клініки відновлюванного лікування В.Козявкіна.
Журналісти побували також у школі віндсерфінгу та кайтсерфінгу “Екстримарин”, подивилися, які є сучасні рекреаційні комплекси на узбережжі моря, зокрема, такі як “Райський сад”, де зупинялися на ніч, та “Пляжний курорт “Арабатка”, та подивувалися красою природи на Зябловському озері.
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко зустрівся з представниками ЗМІ та відповів на їх запитання щодо туристичного сезону та планів щодо розвитку курорту на цей рік.
Результатом прес-туру стане поява нових репортажів та відеосюжетів у ЗМІ, які розкажуть про Арабатську Стрілку, як про цікаве місце не тільки морського відпочинку, а й бальнеологічного оздоровлення, зайняття водними видами спорту.

Фото Т.Аджибілякова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *