Боксери повернурилися з турніру, присвяченому зіркам Лондонської Олімпіади

Переглядів: 2 487

3 21 по 25 червня у Залізному Порту, що в Херсонській області, відбувся ІІ Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений зіркам Лондонської Олімпіади.

Турнір присвячено спортсменам, які є прикладом для юних боксерів, як треба тренуватися і багато працювати над собою, щоб досягати високих результатів у спорті. Саме тому він і має таку незвичну назву.

У турнірі взяли участь боксери з 11 областей України, а також Білорусі і Молдови. У складі збірної Херсонської області, Генічеський район представили два спортсмени: боксер з Генічеська Дмитро Голбай (клуб «Тигр», тренери А.С. Волощук, А.В.Галактіонов, Т.М.Патаман) та боксер із Щасливцеве Дмитро Корчевський (клуб «Мангуст», тренери В.Серьожкін, А.С. Волощук, А.В.Галактіонов).

За ітогами турніру, Дмитро Голбай у ваговій категорії до 40 кг узяв «золото» – посів 1 місце.

Боксер зі Щасливцеве Дмитро Корчевський отримав «бронзу» турніру. Він дійшов до полуфіналу, але поступився учаснику, неоднократному призеру турнірів.

«Ми пишаємося перемогами наших спортсменів, і результатом задоволені, – прокоментував Андрій Волощук, тренер, під керівництвом якого боксери їздили на турнір. – І хоча Дмитро Корчевський і посів третє місце, не перше, як би нам хотілося, та він змагався у суперважкій ваговій категорії, самій престижній. А враховуючи, що через травми він майже рік не брав участі у крупних турнірах, то у цих змаганнях він показав неплохий результат. Перемоги хлопців на турнірі всеукраїнського рівня – це престиж нашого району».

Юлія СЛУЦЬКА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *