Бігали, змагалися та шукали скарби

Переглядів: 1 561

З насиченими спортивними заходами та ігровою програмою відсвяткували сьогодні День захисту дітей у с. Щалсивцеце.
Зранку у парку с. Щасливцеве відбувся щорічний «марафон» на 3 км, присвячений Дню захисту дітей. Участь у ньому мали можливість взяти не тільки діти, а й дорослі.
Цього року спортсмени бігли не по березі Азовського моря, а зробили крос до озера Сиваш і назад. Стартували та фінішували з парку.
На переможців забігу очікував грошовий приз і кубок призера за перше місце. Грошову нагороду надало КП «Макс-Інвест».
Результати забігу наступні: І місце з результатом 12,02 хв. зайняв Олександр Зваригін, ІІ місце – Євген Кобилянський з результатом 12,12 хв. і ІІІ місце -Дмитро Косов з результатом 12,32 хв.
Поки тривав забіг, на сцені у парку змагалися з дзюдо юні спортсмени клубу «Арабат». Кожен з дзюдоїстів показав свій найкращий результат у боротьбі.
Призові місця розподілилися таким чином. ІІІ місце посіли Максим Максимов та Ренат Курочка, ІІ місце – Аміде Сейтвіліева, І місце – Таір Ібрагімов. Серед молодшої групи, учнів початкових класів результати були наступні: ІІІ місце виборов Дмитро Новосадовіч (с. Стрілкове), ІІІ місце – Іван Рангаєв, ІІ місце – Микола Пахомов (с. Стрілкове), І місце – Марк Наконечний.
Переможці нагороджені грамотами та медалями, а на всіх юних дзюдоїстів, які змагалися, на честь «дитячого» дня очікували солодкі подарунки від тренера спорт-клубу «Арабат» Даміра Шаймарданова.
Після нагородження переможців забігу та дзюдо, арабатьский «пірат» запросив дорослих і дітей до захоплюючої гри з пошуку скарбу, який був захований у парку. Цим скарбом виявилися смачні солодощі, якими всі із задоволенням пригостилися.
Тимур Аджибіляков
Фото автора

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *