У с. Щасливцеве визначили Арабатських богатирів

Переглядів: 2 238

Вчора, 26 травня, у с.Щасливцеве відбувся турнір «Арабатський богатир». Це була справжня демонстрація сили, фізичної заготовки та волі до перемоги.

Ось і відбувся чудовий турнір «Арабатський богатир- 2018», який пройшов під егідою федерації «Ліга Світової Сили» за підтримки Щасливцевської сільської ради.
В турнірі взяли участь 27 спортсменів з Генічеська, Щасливцеве, Мелітополя, Якимівки, Харкова, Запоріжжя, Костянтинівки, смт Мірного.
На турнірі виступали титуловані спортсмени: чемпіони світу та Європи, призери та переможці чемпіонатів і кубків України, судді міжнародної та першої категорії.
У дружній спортивній боротьбі було розіграно 36 медалей для переможців турніру, 9 кубків в абсолютній першості, призи від спонсорів турніру, безплатні квітки від аквапарку «OASIS» та спортивне харчування від компанії «FEEL-FIT».
Учасники змагалися в дисциплінах жим штанги лежачи, станова тяга, екстремальний жим, роллінг тандер.
Були продемонстровані хороші результати. Так, переможцями у вправі «жим лежачи» в номінації «Тінейджери 13-15 років» стали Плохушко Захар з результатом 77,5 кг, друге місце посів Зюзін Олександр з результатом 50 кг. Серед відкритої категорії у вазі до 75кг «золото» виграв Скочко Станіслав з результатом 120 кг, «срібло» – Нестеренко Дмитро з результатом 105 кг і «бронзу» – Дегтяренко Віталій з результатом 90кг.
В категорії 82,5 кг перше місце виборов Семілєтов Євген з результатом 145 кг. І він став третім в абсолютній першості .
В категорії до 100 кг «золото» взяв спортсмен з смт. Мирний, який представляв команду м.Мелітополя МСМК, Свириденко Дмитро – дворазовий Чемпіон Світу і Європи, неодноразовий призер та переможець Кубків і Чемпіонатів України, який при власній вазі 98,700 вижва штангу 200 кг, і став абсолютним переможцем турніру в жимі лежачи.
Друге місце в категорії до 100 кг зайняв спортсмен з Харкова Нечаусов Максим з результатом 165 кг, чим забезпечив друге місце в абсолютній першості.
Порадували своїм виступом наші ветерани спорту, люди залізної волі старше 40 років: майстер Спорту Радянського Союзу з гирьового спорту Науменко Микола, майстер спорту України Дудник Сергій, майстер спорту України Нестернко Дмитро, Романцов Сергій, Авраменко Сергій, майстер спорту України Терзі Олександр та Нечаусов Максим, який успішно виконав норматив Майстра Спорту України, вижав штангу 165 кг.
У дисципліні «станова тяга» брали участь 6 осіб.
Порадувала своїм виступом Синютка Тетяна, яку тренує регіональний представник федерації «WPL» Мезенцев Сергій. Їй підкорилася вага 107,5 кг. Серед чоловіків абсолютну першість розіграли Романцов Сергій, який став першим з коефіціентом атлетизму135,558, а другим став Семілєтов Євген з коефіцієнтом 133,981, і третім – майстер спорту України, Суддя міжнародної категорії Нестеренко Дмитро з коефіцієнтом 117,307.
Так само призові місця розіграли Зюзін Олександр, який у своїй номінації став першим з результатом 87,5 кг та Дудник Сергій з результатом 120 кг.
Не менш видовищним виявилася боротьба в дисципліні «Екстремального жиму». Учасники змагалися в номінації з вагою штанги 55 кг, 100 кг і 150 кг. Так, в номінації з вагою 55кг абсолютним переможцем турніру став Семілєтов , який тренується так само під керівництвом Мезенцева Сергія, вижав штангу на 64 повторення і з коефіцієнтом 43,5. Другим став Скочко Станіслав – 50 повторень з коефіцієнтом 37,4. І третім став Плохушко Захар – з результатом 20 повторень і коефіцієнтом 16,3.
З вагою штанги 100 кг переможцями стали Сулейманов Алім -19 повторень, коефіцієнт 17,3. Другим став Морданя Емін -18 повторів, коефіцієнт 15,8 і третім – Дудник Сергій, 10 повторень і коефіцієнт 11,2.
У номінації «штанга 35 кг» Зюзін Олександр, проявивши завзятість, вижав і штангу 19 разів і став першим.
В номінації штанга 150 кг видовищним для всіх став виступ МСМК Свириденко Дмитра -12 повторень і коефіцієнт 18,1.
Видовищним був виступ і в дисципліні Rolling Thunder, в якій взяли участь 7 атлетів і деякі вперше.
Так, перше місце до 70 кг з результатом 55 кг зайняв Плохушко Захар, другим став Зюзін Олександр з результатом 40 кг.
У ваговій категорії до 90 кг першим став Мезенцев Сергій з результатом 82,5 кг, друге місце посів Зворігін Олександр з результатом 60 кг, і третє місце – Боцула Сергій, якому підкорилася вага 45кг.
В номінації 100 кг було два учасники. Морданя Емін виступав вперше, він підняв роллінг вагою 95 кг став першим. Це відмінний початок, і атлет потрапляє в команду для боротьби за призові місця на Кубку Азовського моря. Другим став Сулейманов Алім з результатом 80 кг.
Всі учасники висловлюють величезну подяку голові Щасливцевської сільської ради Плохушко Віктору Олександровичу за надану підтримку в проведенні турніру. Так само організатори турніру дякують регіональному представнику федерації «Ліга Світовий Сили «WPL» Мезенцеву Сергію за виховання спортсменів і роботу з підготовці турніру.
Зазначимо, що турнір включено в програму змагань федерації «WPL» на постійній основі.
Пулін Віталій, президент Федерації WPL 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *