На Арабатській Стрілці зустріли учасників кросу з Генічеська

Переглядів: 1 957

Сьогодні вранці біля пам’ятного знаку «Пушка» Щасливцевська сільська рада урочисто зустріла учасників легкоатлетичного кросу “Пам’ять поколінь”, які стартували з Генічеська.

Крос приурочено до Дня Пам’яті та Примирення, як данина шани та поваги до Героїв Другої світової війни, і організовано за ініціативи голови Генічеської районної ради Андрія Евстратова.

Учасники кросу стартували о 9.00 у Генічеську зі скверу Слави і фінішували біля меморіального комплексу захисникам Арабатської Стрілки у Генічеській Гірці.

Організаційну підтримку фінішної частини кросу надала Щасливцевська сільська рада (голова Віктор Плохушко). Територія пам’ятного знаку «Пушка» заздалегідь була приведена в порядок комунальним підприємством. А на фініші учасників зустрічав ансамбль барабанщиків «Атеш» зі с.Щасливцеве разом з творчими колективами Генічеського будинку культури.

 

Учасники мали пробігти 9 км. Всього взяло участь близько 35 любителів бігу, у тому числі і жінки. Серед учасників кросу були також голова райради Андрій Євстратов, голова РДА Олександр Воробйов та його заступник Гульнара Бекірова.

 

 

Першим фінішував Анатолій Товкус зі с.Стокопані.

Другим – Роман Коваленко із Генічеська. Третє місце поділили Василь Стадник та Сергій Коновалов (ВПУ-17).

Наразі розпочалась урочиста частина.

Також учасники відпочивають та пригощаються пловм, привезеним для них організаторами кросу. Подробиці – пізніше.

Юлія СЛУЦЬКА

Фото Тимура АДЖИБІЛЯКОВА та Сусанни СЄІТВЕЛІЄВОЇ

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *