Вражаючи фігурки, виготовлені з любов’ю

Переглядів: 1 749

На Арабатській Стрілці є багато талановитих людей, які можуть здивувати нас своєю майстерністю. Один з таких майстрів – Олександр Корецький, мешканець с.Щасливцеве. До жіночого свята для своєї дружини він зробив дуже незвичайний подарунок.

Так, у с. Щасливцеве на річному звіті творчих колективів, були представлені роботи місцевих майстрів. Увагу багатьох привернули чудові фігурки з металу Олександра Корецького. Вражало , що вони хоча і були невеличкого розміру, але зроблені з ювелірною точністю, були «відточені» усі мілкі деталі.
Як розповіла власниця цих фігурок Оксана Корецька (яка, доречи, є активною учасницею місцевої художньої самодіяльності), її чоловік вирішив зробити їй подарунок на 8 березня і декілька днів таємно у своїй майстерні щось майстрував, але не розповідав що саме. І під час святкування Міжнародного жіночого дня Олександр Корецький зробив такий незвичайний подарунок своїй коханій дружині. Ось ці самі фігурки, зроблені його власними руками, їх ви можете бачити на цих фото. Той випадок, коли дійсно можна сказати, що «виготовлено з любов’ю».
Фото Тимура АДЖИБІЛЯКОВА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *