У Щасливцевському будинку культури відсвяткували День Святого Миколая (фото та відео)

Переглядів: 1 765

«Святкова вистава» у Щасливцевському будинку культури до Дня Святого Миколая Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малі – з нетерпінням чекаємо на зимові свята. День Святого Миколая, Новий Рік, Різдво й інші святкові дні несуть із собою веселощі й радощі, ігри, танці та пісні. Уночі з 18-го на 19-те грудня Миколай приходить до кожної оселі й залишає подарунки слухняним дітлахам під подушкою або в чоботі на порозі. А неслухняним дітям Святий з натяком приносить розги, які лишає в куті.

Ось так 19-го грудня Святий Миколай завітав до Щасливцевського будинку культури. Для  малюків та дорослих показали невелику виставу про Святого Миколая , приготували солодощі. Діти приймали участь у дитячих іграх, розвагах…

Усі присутні отримали солодкі подарунки.

День Святого Миколая – це свято, під час якого здійснюються заповітні мрії, свято, яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим та незгасним вогнем любові до ближнього.

Особлива подяка за виставу театру-мініатюр “Маска” і їх учасникам: Губенко Вікторії, Сєітвєлієву Ельдару, Лукашук Майє,  Сєітвєлієву Асану, Сєітвєлієвій Аміде, Куртбедінову Рамазану, Неметулі Емілії, Кобилянському Євгену, Трегубка Андрію і керівнику театрального гуртка Кобилянській Олені Володимирівні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *