16-го грудня відбувся Відкритий міський турнір із дзюдо серед дітей, юнаків та дівчат на призи мера міста Генічеська Тулупова А.В.(фото)

Переглядів: 1 598

16-го грудня відбувся Відкритий міський турнір із дзюдо серед дітей, юнаків та дівчат на призи мера міста Генічеська Тулупова А.В.

У турнірі взяли участь близько 100 юних спортсменів з Южноукраїнська, Каховки та вихованців тренерів Дюкаря Р., Халілова Х. і Шаймарданова Д. з Генічеського району.

Відмінна організація турніру- заслуга нашої районної федерації дзюдо, самбо та сумо (президент федерації Русак А.Б.). Подібний захід сприяє масовій участі спортсменів району, що дозволяє проявити себе дебютантам (а їх було чимало), підвищувати спортивну майстерність і мотивує хлопців та дівчат до активних тренувань.

А наполегливі тренування знаходять відображення в показаних результатах.

Ми раді привітати наших чемпіонів Сеітвеліева Ельдара і Сулейманова Ісляма, які прекрасно  закінчили календарний рік . П’ятеро з нашої збірної команди Счастлівцево- Стрілелкове зайняли другі місця, це Пахомов Коля, Сердюк Віталіна, Молотова Ліза, Плохушко Артем і Писарєв Коля. Вісім хлопців в результаті запеклої боротьби зайняли гідні треті місця.
Імена цих хлопців: Клеба Міша, Новосельцева Даша, Асанова Севіля, Корецька Аліна, Теряєв Льоша, Ебубекір Ісмаїл, Новосельцев Даня і Гриб Єгор. Всі учасники турніру отримали від мера солодкі подарунки, а призери – медалі та грамоти. Команда дзюдоїстів з с.Стрілкове дякує своій сільській раді за організацію безкоштовної поїздки на турнір. Всім хлопцям – подальших спортивних перемог!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *