12 грудня в Стрілковому, в пансіонаті “Сокіл”показали другий фільм від Docudays UA під назвою “Війна химер” .

Переглядів: 1 556

12 грудня в Стрілковому, в пансіонаті “Сокіл” за погодженням 
Жицького В.П.-Голови Правління ”Громадської організації ”Генічеська районна громадська організація “Асоціація закладів оздоровлення, відпочинку “Азов” було проведено показ фільму “Війна химер” .
Це художня історія на документальному матеріалі, відзнята її безпосередніми учасниками. Він був добровольцем на фронті, вона приїхала туди одразу після битви. Він потрапив у Іловайський котел і втратив своїх найближчих побратимів-солдатів. Проїжджаючи зруйнованими містами, вона намагається зрозуміти суть війни і любові. Під час війни вони прямо говорять одне одному про свої почуття, вириваючись із котла. Це історія їхньої подорожі до лінії фронту та спроби спільного життя опісля всього. Стрічка є переосмисленням власного досвіду режисерки Анастасії Старожицької.
На показі були присутні працівники пансіонату.
Хотілося б зауважити,що враження від фільму були сильні, всі присутні замислилися над тим, якою є важливою та необхідною робота психологів з усіма тими чоловіками , які повернулися із зони АТО і намагаються жити далі. Нашому суспільству треба звертати більшу увагу,на проблеми ,з якими стикаються наші захисники повернувшись додому. Дуже важко жити далі, коли товариші гинули у них на очах. І підтримка та розуміння повинна бути у кожного з нас,а не тільки з боку родини військовослужбовця.
У фільмі також чітко видно лінію кохання до війни, стосунки під час бойових дій і після.
Дякуємо всім присутнім.
І мирного неба нам усім.
Модератор показів Мотика Людмила Іванівна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *