Посол Канади в Україні пообіцяв приїхати на Арабатську стрілку

Переглядів: 3 502

29 вересня Віктор Плохушко, голова Щасливцевської сільської ради, та спеціаліст сільради з інвестицій Наталя Ковальова, взяли участь у Х Міжнародному інвестиційному форумі Херсонщини “Таврійські горизонти” в Новій Каховці.

Під час форуму партнерами сільської ради була організована зустріч з послом Канади в Україні Романом Ващуком. 
Розмова йшла про розвиток Арабатської стрілки та канадські інвестиції. Віктор Плохушко розповів, що перша ластівка від канадських інвесторів – це товариство “Арабат – груп”, яке в теперішній час закінчує процес викупу земельної ділянки на Арабатській стрілці.

За рахунок цих коштів Щасливцевська сільська рада планує добудувати ФАП, відремонтувати сільській клуб та продовжити будівництво вуличного освітлення в селі Генічеська Гірка, придбати два сміттєвози, побудувати пожежну частину в с. Щасливцеве.

Посол підкреслив, що дуже важливо, коли громада бачить, на що витрачаються кошти. І що за вдалим прикладом прийдуть наступні інвестори. 
Віктор Плохушко запросив пана посла до Арабатської стрілки. На що він, поразмислив, відповів, що приїде, мабуть, весною. 
Було приємно , коли Роман Ващук запропонував сфотогрофуватися напам’ять.
Також здивувало, що наша делегація ще не встигла повернутися додому, а пан посол вже виклав на своїй сторінці у Twitter сумісне фото із коментарями. 
Увага до Арабатської стрілки такого посадовця, як посол Канади в Україні, дає надію, що в наш регіон будуть вкладатися інвестиціі.

Один коментар

  1. Давайте на публічне обговорення якусь концепцію бачення вами розвитку туристичної інфраструктури і звичайної також для Об’єднаної громади!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *