7 серпня обурені мешканці с.Щасливцеве прийшли в Щасливцевську сільську раду за допомогою у вирішенні питання енергопостачання

Переглядів: 1 441

7 серпня обурені мешканці с.Щасливцеве прийшли в Щасливцевську сільську раду за допомогою у вирішенні питання енергопостачання.

Бо на сьогодні відключення електроенергії в домівках, а саме на вулицях Рамазана Кузнєцова, Миру, Зеленої і частково вул. Комарова, відбувається навіть по декілька разів на добу.

Працівники РЕЗу виїжджають, ліквідують пошкодження, але покращення ситуації не відбувається. Як пояснюють в РЕЗі, ліміт споживання електроенергії перевищується, через що трансформатори виходять з ладу.

І о 22 годині 7 серпня знову відбулося відключення трансформатору по вул.Р.Кузнєцова. Повторювалось воно і на момент підготовки цього матеріалу вранці 8 серпня.

Щасливцевська сільська рада вже склала лист-звернення до «Херсонобленерго» і наразі його підписують місцеві жителі, що зіткнулися з перебоями у енергопостачанні.

Раніше, ще у липні, обурені такою ж проблемою мешканці декількох вулиць с.Генічеська Гірка пішли на перекриття центральної дороги Арабатської стрілки.

Та для «Херсонобленерго», офіс якого знаходиться у Херсоні, це, мабуть, не стало доводом для негайного вирішування проблеми. Тоді теж було складено лист від Щасливцевської сільської ради і мешканців Генічеської Гірки до голови правління «Херсонобленерго» Є.М.Сафронова.

Зустріч з головою Щасливцевської сільської ради енергокопманія назначила спочатку на 31 липня, а потім перенесла, у зв’язку з відпусткою голови правління, на 18 серпня.

«Наразі відомо, що голова правління вже вийшов з відпустки. Ми зателефонували до «Херсонобленегро» з проханням перенести зустріч на найближчий час, – прокоментував Щасливцевський сільській голова Віктор Плохушко. – Секретар нам пояснила, що треба написати ще одне колективне звернення, яке голова правління розгляне і прийме рішення.

Для нас важливо, щоб вона відбулася раніше.

Бо 18 серпня, це майже закінчення курортного сезону». «Перебої з енергопостачанням сьогодні – це те, що стримує розвиток Арабатської стрілки.

Бо створює проблеми мешканцям і підприємцям, знижує якість послуг, що надаються відпочиваючим, – додав Віктор Олександрович. – Якість енергопостачання від місцевої влади не залежить. І ми дуже сподіваємося, що «Херсонобленерго», нарешті, віднесеться професійно до вирішення цієї проблеми і ми у курортному сезоні 2018 року не будемо зіткатися з перебоями енергопостачання, які Арабатська стрілка мала в цьому сезоні».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *